Sakarya'da Polis Ekiplerinden Kimse Kaçamiyor

Sakarya'da Polis Ekiplerinden Kimse Kaçamiyor

Sakarya Emniyet Müdürlügü ekiplerince “Türkiye Güven Huzur Uygulamasi” gerçeklestirildi. Yapilan denetimlerde 20 kilo 26 gram uyusturucu maddesi ele geçirildi.

Sakarya Emniyet Müdürlügü tarafindan, aranan sahislarin yakalanmasi ve kamu düzeninin saglanmasi amaciyla “Türkiye Güven Huzur Uygulamasi” gerçeklestirildi.

Polis ekiplerince is yerleri, kamu kurum ve kuruluslarin çevresi, mesire alanlari ve çesitli yerler denetlendi. Kurallara uymayarak kapali alanda sigara kullanimina izin veren 4 is yerine islem yapildi. Sahis sorgulanmasinda ise haklarinda farkli suçlardan kesinlesmis hapis cezasi bulunan B.Ö. (12 yil 6 ay) ve M.Ö. (3 yil 9 ay) yakalandi. Ayrica haklarinda yakalama karari bulunan 5 sahis gözaltina alinirken illegal yollarla ülkeye giren 2 Afganistan uyruklu sahis da sinir disi edilmek üzere il göç idaresine teslim edildi.

Polis denetimlerinde toplam 2 adet ruhsatsiz tabanca, 13 adet mermi, 18 kilo 5 gram esrar ve 1 kilo 76 gram metanfetamin ele geçirildi. 3 Araç trafikten men edilirken 76 araca da cezai islem uygulandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile