Sakarya'da Suya Yüzde 20 Indirim

Sakarya'da Suya Yüzde 20 Indirim

Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Yusuf Alemdar, seçim sonrasi ilk icraatini açikladi. Baskan Alemdar, konut için kullanilan suda yüzde 20 indirim uygulama karari aldiklarini ve ilk meclis toplantisinin ardindan kararin yürürlüge girecegini duyurdu.

Sakarya için icraat adimlarini bir müjdeyle atmaya baslayan Baskan Alemdar, indirimin vatandaslara mayis ayindan itibaren yansimaya baslayacagini söyledi.

Yapilan bu düzenlemeyle 1 milyon Sakaryali, Sakarya Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi Baskanligi’nin (SASKI) sundugu su kullanim hizmetini artik indirimli tarifeyle alacak. Düzenleme yalnizca konutta kullanilan suda geçerli olacak.

"Gerekli adimlari attik"

Baskan Alemdar, "Vatandasimizin refahina katkida bulunmak için suya yüzde 20 indirim uygulama karari aldik. Sakaryalilar, bildigimiz üzere Türkiye’nin en lezzetli suyunu içiyor. Aldigimiz bu kararla tüm sehirler arasinda en kaliteli degerlere sahip olan suyumuz artik uygun fiyatla evlerimize ulasacak. Hedefimiz suyu en uygun fiyata vatandaslarina sunan belediyelerden biri olmak. Gerekli adimlari attik, konutta kullanilan su için uyguladigimiz indirimi Mayis meclisinde insallah karara baglayacagiz. Her bir vatandasimiza hayirli olsun" dedi.

"Yeni örnekleri de zaman içinde görecegiz"

Ekonomide, sosyal hayatta ve her alanda hayati kolaylastirmak için adimlar atmaya devam edeceklerini vurgulayan Baskan Alemdar söyle dedi: "Vatandaslarimizin yesili, dogasi ve dogal kaynaklariyla adeta bir cennet olan sehrimizin tüm güzel yanlarindan istifade etmesi için çalisacagiz. Sosyal yasamda, ekonomide ve hayatin her alaninda sahip olunan imkanlari vatandaslarimizin hizmetine en uygun sekilde sunmayi hedefliyoruz. Insallah bunun örneklerini yakin zamanda pek çok alanda görecegiz” diye konustu.

Kararin meclis toplantisi sonrasi yürürlüge girmesi bekleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile