Sakarya'dan Kısa Kısa

Çizimlerle 40 Hadis Yarışmasının finali Sakarya'da yapıldı.

Türkiye Gençlik Vakfı, öğrencilerin hadisleri öğrenmesi, zihin dünyalarında canlandırması ve bu hadisleri öğrencilerin günlük hayatlarına yön verecek şekilde benimsemeleri amacıyla Türkiye genelindeki ortaokul öğrencilerinin katılımına açık olarak düzenlenen Çizimlerle 40 Hadis Yarışması sonuçlandı.

Yarışmanın Sakarya'da yapılan Türkiye finalininde Hacı Emine Oba Ortaokulu birinci oldu, öğrencilerden Ahmet Toprakçı ise mansiyon ödülü aldı.

Final yarışmasına TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan da katıldı.

- MYO’ya kütüphane ve kafeterya kazandırılacak

Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, Sakarya Meslek Yüksekokuluna (MYO) kazandırılacak kafeterya ve kütüphane projesi için kısa sürede ihaleye çıkılacağını bildirdi.

Mutlu, yaptığı yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi tarafından atıl iş merkezini gerekli çalışmalar yapılarak Camili’deki Sakarya MYO'ya kafeterya ve kütüphane haline getirileceğini belirtti.

Projelerinin hazır olduğunu ifade eden Mutlu, şunları kaydetti:

'Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu, öğrencilerimizin faydalanabileceği bir kafeterya sözü vermişti. Bizler de proje çalışmalarına başladık. Çalışmalarımız neticesinde öğrencilerimizin ferah, huzurlu ve rahat ortamda dinlenebilecekleri, sohbet edebilecekleri kafeterya ile istifade edebilecekleri kütüphane tasarladık. Projemizi 177 metrekarelik kafeterya, 133 metrekarelik kütüphane ve 70 metrekarelik teknik servis olmak üzere 370 metrekarelik bir alana inşa edeceğiz. Tesisleri öğrencilerimizin hizmetine sunmak için kısa sürede ihaleye çıkmayı hedefliyoruz, hayırlı olsun.'

- SASKİ’de görev değişimi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresinde (SASKİ) bazı şube müdürlüğü pozisyonlarında görev değişimi yapıldığı bildirildi.

SASKİ'den yapılan açıklamada, kurum bünyesinde bazı şube müdürlüğü pozisyonlarında görev değişimi yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

'Geyve-Taraklı-Pamukova Şube Müdürlüğü görevine Serdar Çelik, Hendek Şube Müdürlüğü görevine Ali Osman Gürsoy getirilmiştir. Kayıp Kaçak ve Kontrol Şube Müdürlüğü görevine Evren Kocaman, Strateji Geliştirme Şube Müdürlüğü görevine ise Betül Yalınkılınç atanmıştır. İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü görevini Mahmut Kaya, Yazılım ve CBS Şube Müdürlüğü görevini ise Hakan Kocaman devralmıştır. Kurumumuz personellerine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.'

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile