Sakarya İl Genel Meclisi Toplanıyor

Sakarya İl Genel Meclisi Toplanıyor

Sakarya İl Genel Meclisi, Eylül ayı toplantılarına 3 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Ağustos Ayında tatil yapan Sakarya İl Genel Meclisi Eylül Ayı toplantılarında iki önemli ismi ağırlayacak.

Eylül Ayı ilk toplantısını 3 Eylül Pazartesi günü saat 14.00’te gerçekleştirecek olan Sakarya İl Genel Meclisi gündeminde yer alan Temmuz 2012 ayına ait Karar ve Tutanak özetlerinin görüşülmesi ve tasvibi, Önergelerin kabulü ve müzakeresi, İhtisas Komisyonlarınca hazırlanan konuların görüşülmesi ve Adapazarı İlçesi Sakarya Mahallesinde bulunan 96 pafta, 816 ada, 101 nolu parselde bulunan 2.896,80 metrekare yerin İl Özel İdaresine ait 9/43 hissesinin resmi kurum alanı olarak kullanılmak üzere Büyükşehir Belediyesine satılması veya tahsisi konusunu görüşecek.

İl Genel Meclisi’nin 4 Eylül Salı günü saat 14.00’te gerçekleştireceği Eylül ayı 2. birleşim toplantısına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu katılarak Meclis üyelerini yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirecek.

İl Genel Meclisi’nin 6 Eylül Perşembe günü saat 14.00’te yapılacak olan 4. birleşim toplantısına ise Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Yavuz Selim Sandıkçı katılarak 2012-2013 eğitim öğretim yılı öncesi Sakarya’nın eğitimdeki durumunu sayısal verilerle ortaya koyarak yeni eğitim sistemi ve hedeflerini anlatması bekleniyor .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile