Sakarya, Milli Takim Için Millet Bahçesi'nde Tek Yürek Olacak

Sakarya, Milli Takim Için Millet Bahçesi'nde Tek Yürek Olacak

A Milli Takimimizin 26 Haziran Çarsamba günü EURO 2024 Avrupa Futbol Sampiyonasi’nda Çekya ile oynayacagi tarihi mücadeleyi Sakaryalilar, Büyüksehir Belediyesi tarafindan hazirlanan dev ekranla Millet Bahçesi’nde izleyecek.

Sakaryalilar, 26 Haziran Çarsamba günü EURO 2024 Avrupa Futbol Sampiyonasi’nda Çekya ile karsilasacak A Milli Takimimizin tarihi mücadelesini Büyüksehir Belediyesi’nin Millet Bahçesi’nde kurdugu dev ekrandan izleyecek. Grubun son maçina çikacak A Milli Takimimiz galip gelmesi ya da berabere kalmasi durumunda bir üstü tura çikacak. Sakaryali futbolseverler, daha önceki maçlarda oldugu gibi Milli Takim için yeniden Sakarya Millet Bahçesi’nde tek yürek olacak. Gürcistan ve Portekiz maçlarinda Millet Bahçesi’ndeki “Eski Açik Tribün” alanini tiklim dolduran Sakaryalilar, unutulmayacak bir ambiyansa sahitlik etmislerdi.

Saat 22.00’da baslayacak karsilasma sirasinda vatandaslara çay ve patlamis misir ikrami da yapilacak. Büyüksehir Belediyesi, tüm Sakaryalilari milli gurur ve heyecani yasamak için dev ekranin önüne davet etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile