Sakarya Teknokent olağan genel kurulu yapıldı

Sakarya‘da üniversite-sanayi işbirliğini geliştirmek amacıyla kurulan Teknokent‘in olağan genel kurulu şirket merkezinde yapıldı. Teknokent‘in genel müdürlüğüne vekaleten Tunahan Kırktepeli getirildi.



Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörlüğü, Büyükşehir, Adapazarı ve Serdivan belediyeleri, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO), SAÜ Vakfı ve Sakarya Ticaret Borsası‘nın ortaklığıyla kurulan SAÜTEK AŞ bünyesinde faaliyet gösteren Teknokent‘in olağan genel kurulu şirket merkezinde yapıldı. Genel kurulda Yönetim Kurulu Başkanı olarak SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak SATSO Başkanı Akgün Altuğ, üye olarak da Prof.Dr. Fatih Üstel, Prof.Dr. Harun Taşkın, Prof.Dr. Salih Zeki Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Ahmet Güz belirlendi.

Genel kurulun ardından yapılan yönetim kurulu toplantısında Erkal Etçioğlu‘nun emekli olması nedeniyle boşalan Genel Müdürlüğe vekaleten Tunahan Kırktepeli‘nin getirilmesi kararlaştırıldı.

Ayrıca Sakarya Teknokent idari bina ve kuluçka merkezi inşaatları için ihale sürecinin başlatılmasına oy birliği ile karar verildi. İhale prosedürlerini yerine getirmek üzere de bir ihale komisyonu belirlendi.
Önümüzdeki ay içerisinde ihalesinin yapılması planlanan Teknokent binalarının 18 ay içerisinde tamamlanması öngörülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile