Sakarya Ülkü Ocaklari Baskani Sofuoglu'ndan AA'ya Ziyaret

Sakarya Ülkü Ocaklari Baskani Soyhan Sofuoglu, Anadolu Ajansi Sakarya Bölge Müdürlügünü ziyaret etti.

Bölge Müdürü Yücel Velioglu'ndan ajansin çalismalari hakkinda bilgi alan Sofuoglu, çalisanlara basari diledi.

Sofuoglu, ziyarette Velioglu'na, Egitim ve Kültür Vakfi tarafindan hazirlanan "ODAK2023 Anlayarak Hizli Okuma Yazilimi" ve Ülkü Ocaklari dergisi hediye etti. Velioglu da Sofuoglu'na AA'nin 2020 Yilligi kitabini takdim etti.

Yazilim seti hakkinda bilgi veren Sofuoglu, "Ülkü Ocaklari Genel Merkezimiz tarafindan yapay zeka teknolojisi kullanilarak gelistirilen 'ODAK2023' yazilimi, Türk milletinin hizmetine sunulmustur. Gençlerimizin okuma aliskanligini gelistirecek, hizli okuma kabiliyetini artiracak yazilim birçok alanda fayda saglayacak. Günde 300 sayfa kitabi 3 saatte okuyan bir ögrencimiz, bu yazlim sayesinde 1 saatte okuyacak ve okudugunu anlayacaktir. Bu yazilim sayesinde sinavlardaki uzun paragraflarda olusan zaman sorunu ortadan kalkacak, sinavlarda ögrencilerimiz daha fazla zaman kazanacaktir. Tamamen yerli ve milli olan 'ODAK2023' yazilimi Ülkü Ocaklari Genel Baskanimiz sayin Ahmet Yigit Yildirim tarafindan Türk gençliginin hizmetine sunulmustur." diye konustu.

Sofuoglu, Ülkü Ocaklari Sakarya Il Baskanligi olarak Sakarya'da 5 bin "ODAK2023" programini ögrencilere ulastirdiklarini, Il Milli Egitim Müdürlügüyle yaptiklari sözlesme kapsaminda kent genelindeki tüm okullara "ODAK2023" yazilimini ulastirmak istediklerini kaydetti.

Gençlerimizi tehdit eden, hedef alan tüm sorunlar karsisinda Ülkü Ocaklari olarak yogun bir çalisma içerisinde olduklarini vurgulayan Sofuoglu, "Dijital bagimlilik gençlerimizi hedef almakta. Bu kapsamda da gençlerimizi dijital ortamda faydali olacak seylere yönlendirmemiz, sosyal medya bagimliligindan gençlerimizi kurtarmamiz gerekmektedir. Ülkü Ocaklari olarak gençlerimizin üzerinde olumlu çalismalar sürdürmekteyiz. Allah nasip ederse bunu 24 Aralik'ta Atatürk Spor Salonu'nda 'Vazgeçilmez Yeminle Hedef 2023 Türk Gençlik Söleni' ile taçlandiracagiz. Tüm vatandaslarimizi sölene davet ediyoruz." diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile