Sakarya Valisi Büyük Açıklaması

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Anadolu Ajansı kaynaklı haberlerin tereddüt edilmeden itibar edilen, kabul edilen ve tartışılmayan konumda olduğunu belirtti.

Büyük, AA'nın kuruluşunun 92. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, AA'nın kuruluşundan itibaren geçen 92 yıl boyunca önemli hizmetlerde bulunduğunu bildirdi.

Haberleşme sektörünün dünyadaki gelişmeler çerçevesinde çok hızlı geliştiğine dikkati çeken Büyük, açıklamasında şunlara yer verdi:

''Geçmişte haberde hız konusunda elimizde bu kadar teknolojik imkan yoktu ama şimdi bireyler bile çok önemli bir haberi yayına sunabiliyor. Sanal ortamda yayabiliyor. AA'nın ağırlığı, ciddiyeti genel olarak kabul edilen bir yapısı var. AA kaynaklı haberlerin tereddüt edilmeden itibar edilen, kabul edilen ve tartışılmayan bir konumu var. Bu konumu niteliği, hızı ve her noktaya ulaşımı ile de takviye ettikleri için artık geçmişle kıyaslanmayacak bir noktaya gidiyor. Bu işler çok ciddi bir ağ gerektiriyor. Sakarya'da biz de bunu fark ediyoruz. AA Sakarya Bölge Müdürlüğü yapılanmasını sağladıktan sonra, Sakarya kaynaklı haberlerin sayısında ve beraberinde niteliğinde de bir artış ve gelişme oldu. İnşallah bu hizmetler daha başarılı şekilde devam eder.' '
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile