Sakarya Valisi Kaldirim Muhtarlarla Yemekte Bulustu

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldirim, muhtarlarla yemekte bir araya geldi.

Valilikten yapilan açiklamaya göre, Serdivan ilçesindeki bir restoranda Sakarya Muhtarlar Federasyonu Baskani Erdal Erdem, federasyon yönetimi ve 16 ilçenin dernek baskanlariyla görüsen Vali Kaldirim, muhtarlarin yönetim sisteminde önemli yere sahip oldugunu belirtti.

Muhtarliklarin vatandasla devlet arasindaki en önemli köprülerden birisi olduguna isaret eden Kaldirim, halkin sorunlarina vakif olup taleplerini ilk elden iletme noktasinda da önemli görev ifa ettiklerini kaydetti.

Tüm dünyada hala etkisini sürdüren salgin sürecinde muhtarlarin önemli görevler üstlendiklerini vurgulayan Kaldirim, muhtarlarin görüslerinin kendileri için çok önemli oldugunu, sorunlarinin çözümü noktasinda muhtarlarla daima istisare içerisinde bulunduklarini ifade etti.

Muhtarlarin taleplerini de dinleyen Vali Kaldirim, tüm ilçelerde kaymakamlarin baskanliginda muhtarlarla toplantilar yapilacagini bildirdi.

Baskan Erdem de yerel demokrasinin en alt birimi muhtarlik müessesesinin 1829'dan bu yana faaliyetlerini sürdürdügünü belirterek, ilgilerinden dolayi Kaldirim'a tesekkür etti.

Vali Kaldirim, daha sonra federasyonun hizmet binasina geçerek incelemelerde bulundu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile