Salihoğlu Sakaryalıların yılbaşı alışverişini Sakarya’dan yapması gerektiğini belirtirken, esnafın da yılbaşı gecesinde müşteri memnuniyetini öne çıkaran ve ekonomik fiyat politikalarıyla halka hizmet etmesini istedi.
Adapazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turhan Salihoğlu yeni yılın yaklaşması nedeniyle, yılbaşını ilgilendiren iş kollarının sorunlarının aşılması ilgili çalışmalara başladıklarını açıkladı.
Salihoğlu yaptığı açıklamada, “Eğlence-dinlenme amaçlı, oyun salonu, internet kafeler, kafe, kafetaryalar ve alkollü içki satan işyerlerinin, yılbaşı akşamı saat 03.00 kadar açık kalmaları için ilgili belediyelerden, izin istedik ve sonucunu beklemekteyiz” dedi.
“Yılbaşı gecesi eğlenmek isteyen vatandaşların, bu gece hizmetini en güzel şekilde, müşteri memnuniyetini ilke edinen esnafımızdan almasını bekliyoruz” diyen Salihoğlu, “Şehrimizdeki işyerleri resmi kurumlarca, sık denetlenen, tüm resmi sorumluluklarını yerine getiren işyerleridir. Halkımızın yeni yıl alışverişini ve eğlencesini şehrimizin esnafından yapmasını bekliyoruz. Artık gururla görüyoruz ki, yakın illerin alışveriş merkezlerinde, eğlence yerlerinin otoparklarında, 54 plakalı araçlar çok az” şeklinde konuştu.
Yılbaşı gecesi vatandaşa hizmet verecek esnafın daha dikkatli olmasını isteyen Salihoğlu, “Esnafımızın, hijyeni, müşteri memnuniyetini öne çıkaran, ekonomik fiyat politikasıyla halkımızı memnun etmesini bekliyoruz” dedi.
Sakaryalı Esnaf Yılbaşı Gecesini Bekliyor
Adapazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turhan Salihoğlu Yılbaşı Gecesi Sakarya’daki işyerinin 03.00’e kadar açık olması için ilgili belediyelerden izin istediklerini ve sonucunu beklediklerini söyledi.



















