Sakaryali Tir Soförü Bulgaristan'da Ölü Bulundu

Sakaryali Tir Soförü Bulgaristan'da Ölü Bulundu

Sakarya’nin Karasu ilçesinde ikamet eden ve tir sürücüsü olan 40 yasindaki vatandas Bulgaristan’da çalistigi sirketin evinde ölü bulundu.



Alinan bilgiye göre, Karasu ilçesi Kurudere Mahallesi’nde ikamet eden tir soförü 40 yasindaki Serdar Tekin, çalistigi sirketin Bulgaristan’da tahsis ettigi evine gitti ve bir daha haber alinamadi. Tekin’in evine giden arkadaslari ise koltukta hareketsiz bir sekilde yattigini görünce durumu saglik ve polis ekibine bildirdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri Tekin’in hayatini kaybettigini belirledi. Süpheli ölüm üzerinde duran polis ekipleri konuya iliskin sorusturma baslatti.

Öte yandan, evli ve iki çocuk babasi Serdar Tekin’in arkadaslarinin ifadelerine göre siddetli karin agrisi çektigi ve çok sayida agri kesici içtigi için hayatini kaybetmis olabilecegi bildirildi.

Tekin’in asil ölüm sebebi yapilacak olan otopsi sonrasinda ortaya çikacak. Tekin’in cenazesinin otopsi sonrasinda memleketi olan Karasu ilçesi Kurudere Mahallesi’nde defnedilecegi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile