Sakaryaspor'un Süper Lig Hayali Play-Off'lara Kaldi

Sakaryaspor'un Süper Lig Hayali Play-Off'lara Kaldi

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Sakaryaspor, yillardir özlemini duydugu Süper Lig hayalini gerçeklestirmek için play-Off’larda ter dökecek.

Bir zamanlar Süper Lig’in önemli takimlarindan olan ve yetistirdigi futbolcular ile Türk futboluna katkilar saglayan Trendyol 1. Lig ekibi Sakaryaspor, sezon basinda hedef belirledigi üst lig hayali için çalismalarini sürdürüyor. Yesil-siyahlilar ligde 32 maçta 16 galibiyet, 9 beraberlik ve 7 maglubiyet sonucu 57 puanla üçüncü sirada yer aliyor. Giresunspor’u 3-2 yenerek play-off oynamayi garantileyen Sakarya ekibi, sezonu üçüncü bitiren takimin dogrudan finale yükselecegi sistemde, Tuzlaspor ve Kocaelispor’la oynayacagi maçlarda fikstürdeki yerini koruyarak dogrudan final müsabakasina çikmak istiyor.

Bu çerçevede hayalini gerçeklestirmek isteyen Sakaryaspor, Rüstemler Tesisleri’nde Teknik Direktör Tuncay sanli yönetiminde Tuzlaspor maçinin antrenmanlarini sürdürdü. Yesil-siyahlilar antrenmana, dinamik isinma, taktik ve sut çalismalariyla devam etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile