Sakin Sehirde Hamsi Senligi

Sakin Sehirde Hamsi Senligi

Ordu’nun ‘sakin sehir’ unvanina sahip Persembe ilçesinde hamsi senligi düzenlendi. Programa katilan Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, Persembe’ye yeni dönemde de yatirimlarin artarak devam edecegini söyledi.

Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ilçe ziyaretleri devam ediyor. Persembe ilçesini ziyaret eden Baskan Güler, Kirli Mahallesi’nde düzenlenen hamsi senligine katildi.

Senlikte izgaralarda pisirilen hamsiler vatandaslara ikram edildi. Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçede önemli alt ve üstyapi yatirimlarini tamamlandiklarini belirterek, planlanan projelerle ilçeyi daha da modern hale getireceklerini belirtti.

Hamsi senliginin Persembe halki için dostluk ve birlik getirecegini ifade eden Büyüksehir Belediye Baskani Güler, “Persembe’mizin en önemli mahallelerinden olan Kirli’da olmaktan memnuniyet duydum. Kirli daha önce beldeydi. Ancak Ordu’nun büyüksehir olmasindan sonra belde statüsünden çikartilarak mahalle oldu, aldigi hizmet 10 kat artti. Ordu Büyüksehir Belediyesi olarak buraya tüm imkanlarimizi seferber ettik, etmeye de devam edecegiz. Insallah yeni dönemde mahallemize kapali bir dügün salonu yapacagiz. Bunun haricinde üstü açik olan spor tesisinin üstünü kapatacagiz. Bunlar yetmez, mahallemizde yol ve içme suyu yatirimlarimiza devam edecegiz. Biz sizleri seviyoruz. Sizlerden aldigimiz enerji ve destek ile yolumuza emin adimlarla devam ediyoruz. Bugün burada olmaktan sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duydum. Hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Düzenlenen senlikte konusan Persembe Belediye Baskani Mustafa Sayim Tandogan, “Ordu Büyüksehir Belediye Baskanimiz Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ilçemize her zaman destegi olmustur. Bugün de burada bizlerin yaninda olmasi bizi mutlu etti. Ilçemizde yapilan ve projelendirilen yatirimlarimiza ara verilmeden devam edecek ve Kirli Mahallemiz daha çok hizmet alacaktir” seklinde konustu.

Büyüksehir Belediye Baskani Güler, senlige katilan vatandaslarla sohbet ederek, istek ve talepleri de not aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile