Salihli'de Asfalt Çalismalari Hiz Kazandi

Salihli'de Asfalt Çalismalari Hiz Kazandi

Manisa Büyüksehir Belediyesi, Salihli ilçesinde Gökçeköy-Çapakli-Eldelek-Süleymaniye güzergahinda 21 kilometrelik asfalt çalismasina basladi.

2021 yili asfalt sezonunda Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün talimatlari dogrultusunda görev, yetki ve sorumluluk alanindaki 1200 kilometrelik yolda asfalt atimi gerçeklestirecek olan Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskanligi ekipleri, Salihli ilçesinde çalismalarini baslatti. Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu da, Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskani Kurtulus Kuruçay ile birlikte ekiplerin düzenleme yaptigi noktada incelemelerde bulundu. Incelemelere Salihli Muhtarlik Isleri Müdürü Orçun Abali, Gökçeköy Mahalle Muhtari Süleyman Babacan, Çapakli Mahalle Muhtari Mehmet Us, Eldelek Mahalle Muhtari Akin Ünal ve Süleymaniye Mahalle Muhtari Rauf Özer de eslik etti. Süleymaniye Mahallesi güzergahinda gerçeklestirilen incelemelerin ardindan bölge muhtarlari yapilan yol çalismalari hakkinda görüslerini dile getirdi. Yillardir sorun yasanan yolun genisletildigi ve asfaltlandigi için mutlu oldugun ifade eden muhtarlar, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e ve ekiplere tesekkür etti.

Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskani Kurtulus Kuruçay, “2021 asfalt programi kapsaminda Salihli ilçemizde yürüttügümüz çalismalari inceliyoruz. Salihli ile Gördes arasinda senelerdir el atilmayan, karayolu niteliginde mevcut bir yol olmamasindan dolayi burada çalismalar gerçeklestiriyoruz. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’ün talimatlariyla iki ilçeyi birbirine baglamak üzere beton yol çalismasini baslattik. Çalismamiz, su anda Gördes Salihli sinirina ulasmak üzere. Bu 40 kilometrelik beton yolun devaminda yol çalismasi su anda yürüttügümüz noktadan geçecek. Burada dogrudan 6 mahallemize, dolayli olarak 20 mahallemize hizmet veren 21 kilometrelik bir güzergah üzerinde satih kaplama çalismasi yapiyoruz. Ciddi bir temel çalismasi, koruge boru çalismasi, devaminda yikanmis micirlarimizla 1. kat çalismasini yapmaktayiz. Çavlu-Çapakli-Eldelek mahallelerinin bulundugu bölgeye hizmet veren, Adala Karatas bölgesi olarak bilinen bölgede 21 kilometrelik çalismayi baslatmis bulunmaktayiz. En kisa zamanda bölge halkinin hizmetine sunmayi hedefliyoruz. Simdiden vatandaslarimiza hayirli olsun” diye konustu.

Yol çalismasinin hayirli olmasini dileyen Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu da “Köylü milletin efendisidir sözünü özellikle uygulayan bir belediyeyiz. Cengiz Baskanimizin talimatlari ile kirsalda her türlü destegi veren bir belediyeyiz. Bu senede hedefimiz büyük. Il genelinde 1200 kilometre yol çalismasi yapacagiz. Mahallelerde yasayan vatandaslarimizi memnun edebiliyorsak, biz çok mutlu oluyoruz. Yapilan çalismanin hayirli olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile