Salihli'de Bakkallar 5. Kez Ismail Ünlü'ye Emanet

Salihli'de Bakkallar 5. Kez Ismail Ünlü'ye Emanet

Manisa’nin Salihli ilçesindeki Bakkallar Esnaf Odasi Baskani Ismail Ünlü, gerçeklestirilen kongre sonrasinda 5. kez odanin baskani seçildi.

Salihli’de 786 üyesi bulunan Bakkallar Esnaf Odasi olagan genel kurulunu gerçeklestirdi. Divan baskanligini Manisa Lokantacilar Odasi Baskani Mehmet Akgül’ün yaptigi kongrede baskanlik için mevcut baskan Ismail Ünlü ve Özcan Çetin yaristi. Kongrede kullanilan 583 oyun 314’ünü alan Ismail Ünlü, 5.kez Salihli Bakkallar Esnaf Odasi’nin baskani seçildi. 6 oyun geçersiz sayildigi kongrede diger aday Özcan Çetin ise 263 oy aldi.

Odanin 5.kez baskani seçilen Ismail Ünlü, kongreye katilan tüm üyelere tesekkür ederek, “Bakkal esnafimiz bir kültürü ve ahlaki yasatmaktadir. Mahallenin karanlik sokaklarini aydinlatan bakkal esnafimiza, hizmetimize kaldigimiz yerden devam edecegiz” dedi.

Ismail Ünlü Baskanligi’ndaki Salihli Bakkallar Esnaf Odasi yönetimi; Hasan Ali Sögüt, Isa Adigüzel, Mehmet Kaya, Serdar Karatas, Fatih Essiz ve Ismail Demirbilek’ten olusurken, denetleme kuruluna ise Resat Gür, Hüseyin Erel ve Hakan Demirci getirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile