Salihli'de Muhtarlara Yemekli Kutlama

Salihli'de Muhtarlara Yemekli Kutlama

Manisa’nin Salihli ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü, Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda tarafindan muhtarlara düzenlenen yemekli programla kutlandi.

Salihli’de Muhtarlar Günü dolayisiyla Salihli Belediyesi tarafindan muhtarlara yemek verildi.

Bizim Ev Sosyal tesislerinde gerçeklestirilen yemekli kutlama programinin açilis konusmasini yapan Belediye Baskani Zeki Kayda, “Degerli yol arkadaslarim, sizlerle beraber görev yapmaktan dolayi büyük onur ve gurur duyuyorum. Muhtarlarimizla birlikte mahallelerimizin ihtiyaçlarini tespit ederek sorunlari çözüyoruz. Ben öncelikle sizlere saglik ve uzun ömürler diliyorum. Bugün sizlerle olmaktan dolayi çok mutluyum. Salihli’mize hizmet yolunda gece gündüz demeden birlikte çalistigimiz muhtarlarimizin 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor ve sizlere saglik, huzur ve uzun ömür diliyorum” dedi.

Görev yaptigi 8,5 yillik süre içerisinde ilçe merkezi ile 102 mahalleye kazandirilan yatirimlar ve hizmetlerle ilgili muhtarlara bilgi veren Baskan Kayda, Cumhur Ittifaki ile yeni dönemde de hizmetlerin artarak devam edecegini söyledi.

Salihli’de büyük yatirimlari hayata geçirdiklerine dikkat çeken Baskan Kayda, dogalgazin gelmesiyle birlikte Organize Sanayi Bölgesinde yeni fabrikalarin yükseldigini 10 bin kisiye is kapisi açtiklarini, üretime baslayan fabrikalarin ilanla isçi aradigini kaydetti.

Baskan Kayda, “Cumhur Ittifaki’nin gücü ve Büyüksehir Belediyesi isbirliginde Salihli’miz için gece gündüz demeden hep birlikte çalismaya devam edecegiz” dedi.

Kamu hizmetlerinin vatandaslara ulasmasi noktasinda muhtarlarin önemli bir görev üstlendigini ifade eden Kaymakam Mehmet Kamil Saglam ise “Muhtarlik müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatimizin önemli yapi taslarindan biridir. Vatandaslarimizin hizmetlerle bulusmasi noktasinda kamu ve yerel yönetimler arasinda önemli bir görev üstlenen degerli muhtarlarimizin Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Bizim Ev Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemege, Kaymakam Mehmet Kamil Saglam, Belediye Baskani Zeki Kayda, Cumhuriyet Bassavcisi Mustafa Balik, Belediye Baskan Yardimcilari Metin Durmaz, Mahmut Süreyya Karaoglu ve Serkan Sözer, Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Yenen, Ilçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkiran, Ilçe Jandarma Komutani Üstegmen Sercan Karaçali, AK Parti Ilçe Baskani Selçuk Dinç, MHP Ilçe Baskani Mehmet Akin, Salihli Muhtarlar Dernegi Baskani Mehmet Güler ile muhtarlar katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile