Salihli Kent Müzesi Gençlik Kampi Ögrencilerini Agirladi

Salihli Kent Müzesi Gençlik Kampi Ögrencilerini Agirladi

Salihli Belediyesi tarafindan 2015 yilinda aslina uygun olarak restorasyonu yapilan ve bugüne kadar binlerce kisinin ziyaret ettigi Kent Müzesi, Gençlik ve Spor Bakanligi’nin Kirkagaç’ta düzenledigi ‘Bir Kardeslik Iklimi Gençlik Kamplari’na katilan ögrencileri agirladi.

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan düzenlenen gençlik kamplarindan biri olan Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürlügüne bagli Sehzadeler, Kirkagaç Gençlik ve Izcilik Doga Kampi ögrencileri, Manisa ve ilçelerinin tarihi ve kültürel degerlerini tanimak ve yerinde görmek amaciyla Salihli’yi ziyaret etti. Samsun, Sinop, Hatay, Sanliurfa, Denizli, Burdur, Istanbul, Sakarya, Kocaeli, Aksaray, Nigde ve Nevsehir’den gelerek kampa katilan 130 ögrenci, gençlik liderleriyle birlikte Salihli Belediyesi Kent Müzesi ve Sart Mahallesini gezdi.

Salihli’nin kültür, saglik ve doga turizmi açisindan birçok güzellige sahip oldugunu belirten Belediye Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Ekrem Aysu, "Salihli Belediyesi olarak ilçemizin tüm güzelliklerini tanitmak için çalismalar yapiyoruz. Belediyemize ait Kent Müzesi de aslina uygun bir sekilde restore edilerek gelen ziyaretçilere bu yörede yasanan kültürü tanitiyor. Geçmisin günümüze tasindigi Kent Müzesinde, sizleri agirlamak bizleri de çok mutlu etti” dedi.

Kent Müzesinde sergilenen eserleri ve geçmisi yansitan objeleri çok begendiklerini dile getiren ögrenciler, hayranlikla gezdikleri müzede bol bol hatira fotografi çekilerek ziyaretten dolayi Belediye Baskani Zeki Kayda’ya tesekkürlerini iletti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile