Salihlili Marangozlar 4. Kez Alacali Dedi

Salihlili Marangozlar 4. Kez Alacali Dedi

Manisa’nin Salihli ilçesindeki Keresteciler, Marangozlar ve Agaç Isleri Esnaf ve Sanatkarlar Odasi olagan genel kurulunda mevcut baskan Mustafa Kemal Alacali, 4. kez seçildi.

Salihli’de 207 üyesi bulunan Keresteciler, Marangozlar ve Agaç Isleri Esnaf ve Sanatkarlar Odasi önümüzdeki 4 yil görev yapacak olan yeni baskanini seçmek için sandiga gitti. Oda hizmet binasinda gerçeklestirilen olagan genel kurul toplantisinin Divan Baskanligini Türkiye Agaç Isleri Federasyon Genel Baskani Ali Riza Ercan yaparken seçimlerde baskanlik için mevcut baskan Mustafa Kemal Acali ile Göksel Ülker yaristi. Gündem maddelerinin görüsülüp karara baglanmasinin ardindan seçimlere geçildi. Kullanilan 179 oyun 120’sini alan Mustafa Kemal Alacali 4. kez odanin baskani seçildi. 3 oyun geçersiz sayildigi seçimde diger aday Göksel Ülker ise 56 oy aldi. Oda üyelerinin güven oyu ile 4.kez baskanliga seçilen Alacali, hizmete kaldiklari yerden devam edeceklerini söyledi.

Alacali, kongreye katilan üyelere tesekkür etti.

Mustafa Kemal Alacali baskanligindaki yönetim kurulu Mehmet Soykan, Duran Cebir, Yunus Yilmaz, Hüseyin Bülbül, Ismail Cömert ve Ismail Söylemez’den olusurken, denetim kurulu ise Mehmet Tuncay Baltaci, Gökhan Atas ve Özkan Önder’den olustu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile