Şalpazarı Dernekler Federasyonu Başkanı Köksal Durmuş Açıklama Yaptı

Şalpazarı Dernekler Federasyonu Başkanı Köksal Durmuş, ilçedeki adliye teşkilatının kapatılacağı iddialarına ilişkin ''Adliye teşkilatının kapatılmasına yönelik bu kararın bir an önce geri alınmasını istiyoruz'' dedi.

Durmuş, yaptığı yazılı açıklamada, yıllardır Şalpazarı ilçesinde faaliyet gösteren adliye teşkilatının kapatılacağı yönünde karar alındığını belirtti.

1988'de ilçe olan Şalpazarı'nda kadastro çalışmalarının yeni bittiğini ve bir çok vatandaşın hukuki ihtilaflar nedeniyle davalar açtığını anlatan Durmuş, ''Bu dönemde ilçemiz adliyesinin kapatılmasına yönelik karar alınması üzüntü vericidir. İlçemiz adliyesinin kapatılması halinde bir çok vatandaşımız ilçemiz dışındaki adliyelerde hak arama külfeti ile karşı karşıya gelecek ve bu durum mağduriyetlere neden olacaktır'' dedi.

Durmuş, Şalpazarı Adliyesi'nin kapatılmaması gerektiğine işaret ederek, ''Adliye teşkilatının kapatılmasına yönelik bu kararın bir an önce geri alınmasını istiyoruz. Her platformda bunun takipçisi olacağımız'' diye konuştu

Muhabir: Tuncay Bekar

Yayıncı: Asena Akçay
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile