Şalpazarı'nda İstişare Toplantısı

Şalpazarı Kaymakamı Cevdet Bakkal, belediye başkanları, il genel meclisi üyesi, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve işadamları ile istişare toplantısı yaptı.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda Kaymakam Bakkal başkanlığındaki toplantıya, Şalpazarı Belediye Başkan Vekili Gazi Cevat Özdemir, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, İl Genel Meclisi Üyesi Hüsnü Kaya, siyasi parti temsilcileri, dernek başkanları, muhtarlar, işadamları ve esnaf katıldı.

Bakkal, Şalpazarı'nda asıl sorunun insanların birbirine olan güvenlerinin yitirilmiş olması olduğunu belirterek, ilçede güven ortamını yeniden tesis etmek gerektiğini söyledi.

Bunun için öncelikle gönüllü üyelerin yer alacağı bir platform oluşturulmasını öneren Bakkal, ''Bunun adı da Şalpazarı Güçbirliği Platformu olsun. Kaymakam başkanlığında zaman zaman toplantılar yapacak olan bu platform, Şalpazarı'nın başta yüksekokul olmak üzere her alanda sorunlarının takipçisi olacak. Öncelikle yüksekokul yapılacak araziyi tespit edelim. Sonra buranın satın alınması için kampanya başlatalım'' diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile