Şamil Tayyar´dan hain saldırıyla ilgili bomba açıklamalar

Şamil Tayyar´dan hain saldırıyla ilgili bomba açıklamalar

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Bingöl'de 10 askerin şehit olmasıyla sonuçlanan saldırıyla ilgili Beyaz TV ekranlarında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan '1'e Bir' programında Bingöl saldırısıyla açıklamalarda bulundu.

Saldırıyla ilgili olarak burnuna pis kokuların geldiğini söyleyen Tayyar, 'Maalesef Türk Silahlı Kuvvetleri'nde yönetim zaafiyeti var' dedi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 1'e Bir programında Bingöl'de meydana gelen ve 10 askerin şehit olduğu hain saldırı masaya yatırıldı.

Saldırı sonrası hükümete yönelik eleştirilere tepki gösteren Şamil Tayyar, ' Artık birileride bu yanlış işlerden dolayı hükemete bir siyasi fatura çıkarmaktan vazgeçsin. Siyasetçiye küfür ediyorlar, hakaret ediyorlar, pet şişe ve taş fırlatıyorlar ama bir emniyet müdürüne, valiye yada bir generalin kafasına pet şişe fırlatıldığını görmedim ' dedi.

Askeri sevkiyat sırasında yaşanan emniyet zaafiyetine de dikkat çeken Tayyar, ' Çok yakın zamanda hain bir tuzak kurulmuş ama buna rağmen kısa bir süre yapılan asker sevkıyatında aynı aymazlık devam ediyor. Maalesef TSK 'da bir yönetim zafiyeti var ' diye konuştu.

CHP eski İstanbul milletvekili Berhan Şimşek de istihbarat zafiyetine dikkat çekti. Şimşek, “ Bütün bunları takip edecek olan tabiî ki Başbakan değil. Milli Savunma Bakanı nerede? Ciddi anlamda TSK bölgeden istihbaratı alamıyor, PKK alıyor. Hangi saatte ne zaman geçecekler, otobüste kaç kişi var” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile