Samoff'tan Ak Parti'ye Ziyaret

SAMSUN - Samsun Offroad Kulübü Başkanı Ömer Sezgin ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Köktaş, offroad oyunlarına Samsun'da da ilginin giderek arttığını belirterek, "Türkiye'de olduğu gibi Samsun'da da ulaşım ve erişim alt ve üst yapılarını tamamlamak, yüksek kalite ve konforda ulaşım ve erişim imkanı sağlamak için yoğun bir şekilde çalışmalar sürüyor. Türkiye'de bölünmüş yol uzunluğumuz 22 bin 200 kilometreyi geçti. Otoyol uzunluğumuz 2 bin 236 kilometreye ulaştı. Hükümetimizin ileriye dönük yaptığı plan ve projeler sayesinde ulaşımda Türkiye çağ atlamıştır" dedi.

Sezgin ise Offroad Kulübü'nün 2009 yılında kurulduğunu kaydetti.

Kulübün kamp ve yarış etkinlikleri ile doğal afetlerde arama ve kurtarma çalışmaları yaptığını ifade eden Sezgin, "Üyelerimiz arasında doktor, eczacı, esnaf gibi çeşitli iş kollarında çalışan arkadaşlarımız mevcut. Offroad organizasyonlarının yanı sıra arama ve kurtarma çalışmalarında da lojistik destek veriyoruz. Arkadaşlarımız olumsuz doğa koşullarında zor durumda olan vatandaşlarımızın kurtarılması için tamamen gönüllülük esası ile çalışıyor" diye konuştu.

Ziyarette, Samsun Toplu Servis Taşıyıcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Nuri Demiroğlu hazır bulundu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile