Sampiyon Asçi Mustafa Eren Akalin Gediz'de

Sampiyon Asçi Mustafa Eren Akalin Gediz'de

Antalya’da düzenlenen Gastro Antalya Uluslararasi Gastronomi Mutfak Senligi ve Istanbul Mutfak Günleri Yarismalari’nda sampiyon olan Mustafa Eren Akalan, Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak’i makaminda ziyaret etti.

Baskanlik makaminda düzenlenen ziyarette elde ettigi basarilar hakkinda bilgi veren Mustafa Eren Akalan, amacinin büyüdügü topraklardaki Cografi isarete sahip olan meshur Gediz Güveci, Gediz Tarhanasi ve Gediz Hösmerimini uluslararasi platformlarda tanitmak oldugunu belirtti.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Akçadurak, “Yoncali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Asçilik Bölümü 12. Sinif ögrencisi olan Mustafa Eren Akalan kardesimiz, Uluslararasi Gastro Antalya Gastronomi Mutfak Senligi ve Istanbul Mutfak Günleri yarismalarinda birincilik ve girdigi diger yarismalarda çesitli kategorilerde derece elde ederek bizleri gururlandirdi. Ilçemiz ve Ilimizi uluslararasi platformlarda temsil eden Mustafa Eren Akalan kardesimize her türlü destegi vermeye haziriz. Kazanmis oldugu basarilarindan dolayi kendisini tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile