Sampiyon Denizli Idmanyurdu Sezonu Namaglup Bitirmek Istiyor

Sampiyon Denizli Idmanyurdu Sezonu Namaglup Bitirmek Istiyor

Denizli Bölgesel Amatör Lig’e yükselme grubunda bitimine bir hafta kala çikmayi garantileyen Denizli Idmanyurdu, son maçinda pazar günü Akkonakspor ile karsilasacak.

2023-2024 sezonunda Denizli Süper Amatör Ligi Kirmizi Grup’ta mücadele eden ve oynadigi 18 karsilasmada 17 galibiyet, 1 beraberlik alan, 85 gol atarak kalesinde ise 11 gol gören Denizli Idmanyurdu, BAL’a yükselme grubu maçlarinda da 6. hafta itibariyla 6 maçi da kazanarak 6’da 6 yapti. Kirmizi-siyahlilar bu müsabakalarda 22 gol kaydederek, 5 gol yedi ve maçlarin bitimine 1 hafta kala Bölgesel Amatör Lig’e yükselmeyi garantiledi. Son maçinda Akkonakspor ile karsilasacak olan Denizli Idmanyurdu, haftanin ilk çalismasini Sirinköy Stadi’nda yaparak hazirliklarina basladi.



"Ligi namaglup tamamlamak istiyoruz"

Denizli Idmanyurdu Teknik Sorumlusu Gökhan Kaynak, bütün sezon nasil hazirlandilarsa son karsilasmaya da öyle hazirlandiklarini belirterek, "Ligi namaglup bitirmek var. Insallah da öyle olur. Geçen hafta sampiyonlugu matematiksel olarak da garantiledik. Son maçimiz Akkonak maçi. Tabii orada da degerli hocalarimiz var. Sevdigimiz hocalarimiz var. Iyi bir maç olacagini düsünüyorum" dedi.

Geçen hafta Akkonakspor’u 45 dakika izledigini kaydeden Kaynak, "Takimda zaten bildigim oyuncular var. Orada altyapida çalistigimiz dönemler oldu. Oradan da bildigim ögrencilerim var. Güzel bir maç olacak. Bana göre güzel bir kapanis maçi olacak. Her iki takim da oynamak istedigini göz önüne alirsak zevkli, çekismeli, gençlerin iyi mücadele ettigi bir maç olacak. Bizim artik sampiyonluk ne kadar da garanti olsa da sezonu namaglup bitirmek istiyoruz. Sahada dostluk kazansin istiyoruz. Hem oyuncular hem teknik heyet açisindan. Insallah kapanisini güzel bir finalle yapacagimizi düsünüyorum" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile