Şampiyon Fenerbahçe 2011 (Fenerbahçe kutlamaları)

Şampiyon Fenerbahçe 2011 (Fenerbahçe kutlamaları)

Fenerbahçe şampiyonluk kutlamaları tüm Türkiye'de çoşkuyla kutlandı.Fenerbahçe şampiyonluk kutlamaları FB TV'den canlı olarak yayınlandı. Fenerbahçe şampiyonluk kutlamaları renkli sahnelerle gece yarısına kadar devam etti.

Fenerbahçe şampiyonluk kutlamaları tüm Türkiye'de çoşkuyla kutlandı.Fenerbahçe şampiyonluk kutlamaları FB TV'den canlı olarak yayınlandı. Fenerbahçe şampiyonluk kutlamaları renkli sahnelerle gece yarısına kadar devam etti.

Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleştirilen dev organizasyonda taraftarıyla buluştu ve şampiyonluk kupasını 18. kez kaldırdı!

Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 futbol sezonunu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleştirilen dev organizasyonda şampiyonluğu kutladı.

ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI VİDEO 1 İÇİN TIKLAYINIZ
ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI VİDEO 2 İÇİN TIKLAYINIZ
ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI VİDEO 3 İÇİN TIKLAYINIZ
ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI VİDEO 4 İÇİN TIKLAYINIZ
ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI VİDEO 5 İÇİN TIKLAYINIZ


Ligin son maçında deplasmanda Sivasspor'u 4-3 yenerek şampiyonluğunu ilan ettikten sonra, Sivas 4 Eylül Stadı'nda attığı turun ardından İstanbul'a dönen sarı-lacivertli ekip, stadında düzenlenen büyük kutlama organizasyonunda taraftarıyla buluştu.

Tamamlanan 2010-2011 sezonunun özellikle ikinci yarısındaki maçlara büyük ilgi göstererek sarı-lacivertli ekibe önemli bir destek veren taraftarlar, tribünleri bu kez kez şampiyonluk kutlamaları için doldurdu.

Takımın stada gelişinden önce başlayan kutlamalarda öncelikle Fenerbahçe'nin kuruluşunun 100'ncü yılında sarı-lacivertli camia için ''100. Yıl Marşı'' besteleyen Kıraç, Fenerbahçe forması giyerek sahne aldı. Kıraç marş ve şarkılarıyla tribünleri dolduran binlerce taraftara büyük bir coşku yaşattı.

Kıraç'ın ardından sahneye bu kez şarkıcı Ziynet Sali Çıktı. Sali ve beraberindeki iki dansçı kızın kıyafetlerinin üst bölümü de Fenerbahçe formasından oluştu. Mini konserlerin ardından yapılan dans gösterileri de ilgiyle izlendi.

KUPA ALEX, VOLKAN VE EMRE'NİN ELLERİNDE YÜKSELDİ

Stadı dolduran taraftarlar, kutlamalar başlamadan önce tribünlerde şampiyonluk şarkılarının yanında rakiplerine de gönderme yaparak sık sık ''Kıskananlar Çatlasın'' şeklinde tempo tuttular.

Fenerbahçeli futbolcuların cadde turunun ardından stada ulaşmalarıyla kutlamalarda kupa töreni yapıldı. Futbolcular, teknik kadro ve yönetim alkışlarla sahaya geldi. Aziz Yıldırım'ın yaptığı kısa bir teşekkür konuşmasının ardından TFF başkanı Mahmut Özgener kupaFenerbahçeli futbolcuların ellerine teslim etti. Kaptan Alex de Souza, Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı.

'Zafer inananlarındır'
F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, büyük tezahüratlar altında yaptığı konuşmada, "Büyük Fenerbahçe taraftarı bu şampiyonlukta sizin de payınız çok büyük. Yalnızca futbolda değil, her branşta zirvedeyiz. Avrupa'da da başarılı olacağız. Zafer inananlarındır" dedi.

Özgener'e protesto
ALEX kupayı TFF Başkanı Mahmut Özgener'in elinden aldı. Özgener'in adı, kupayı vermek için anons edildiğinde tribünlerden protesto sesleri ve ıslık duyuldu. Arkasından da "Fener'le kimse başa çıkamaz" tezahüratı Şükrü Saracoğlu'nu inletti.

Volkan'dan büyük gaf
MUHTEŞEM gecenin tek olumsuz hareketi Volkan Demirel'den geldi. Milli kaleci, eline mikrofonu alıp platforma çıktı ve 'Koyduk mu?' diye bağırarak taraftarı kötü tezahürata yönlendirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile