Şampiyon Golfçü Samsun Golf Sahasını Gezdi

Türkiye Golf Federasyonu'nun İstanbul Klassis Golf Country Club'te düzenlediği "Aslı Nemutlu Türkiye Gençler Şampiyonası" Gross Bayanlar Birincisi olan İstanbul Golf Kulübü sporcusu Elif Esin Başkaya Samsun'da yapılması planlanan golf saha alanını gezdi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz düzenlediği tanıtım gezisine Vali İbrahim Şahin, Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi ve İstanbul Golf Kulübü sporcusu Elif Esin Başkaya katıldı.

Yılmaz, katılımcılara belediyenin Batıpark dolgu alanına yapım çalışmaları devam eden Golf Antrenman Sahası ve Golf Akademisi'nin inşaatını gezdirdi.

Golf sahalarının Samsun'un gelişimine ve tanıtımına önemli katkılar sağlayacağını belirten başarılı golfçü Elif Esin Başkaya, ilk kez bir Anadolu şehrinin golfe yatırım yaptığını söyledi.

Bundan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkaya, Samsun'un golf ile farklılığını ortaya koyacağına inandığını belirtti.

Golfün hayatına çok şeyler kattığını ifade eden Başkaya, şunları kaydetti:

"Golf sayesinde yeni insanlar tanıdım. Golf her ne kadar bireysel bir oyun gibi görünse de aslında takım sporudur. Takım oyununu öğrendim. Her türlü iletişimimi geliştirdim. Doğa ile bütünleştim. Golf sağlığımı bile geliştirdi diyebilirim. Arkadaşlarımla ve babamla golf oynamayı çok severim. Babam bana oynarken eğilimlere göre yön verir, sürekli yeni bir şeyler öğretir. Ayrıca bütün ünlü oyuncularla oynamak isterim. Dünyada ise en çok Dubai'de golf oynamak isterim. Golfü çok seviyorum. Belki ileride meslek olarak seçmem ama her zaman hobi olarak oynayacağım bir oyun. Herkese golf oynamayı tavsiye ediyorum."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile