Şampiyon sahne alıyor

Geçen sezon şampiyon olarak ligde tarih yazan Bursaspor, yeni sezonu bugün evinde Konyaspor önünde açıyor


BURSASPOR-KONYASPOR
STAT: Bursa Atatürk
BAŞLAMA SAATİ: 21.00
HAKEM: Süleyman Abay
NAKLEN YAYIN: Lig TV
BURSASPOR: Ivankov - Ali Tandoğan, Ömer, Stepanov, Vederson - Volkan, Ivan Ergiç,
Batalla, Kirita - Ozan İpek, Turgay
KONYASPOR: Gökhan- Basem Abbas, Erdinç, Mahamoudou Kere, Ufukhan - Emre Toraman, Montano, Hakan Aslantaş, Adnan - Erdal, Lietava

BURSA - Süper Lig’in şampiyonlar renk skalasına, ‘Yeşil’i ekleyerek tarih yazan Bursaspor, bu akşam yeni sezona ‘Merhaba’ diyor. Spor Toto Süper Lig’e bu sezon yükselen Konyaspor’u sahasında ağırlayacak olan ‘Timsahlar’ın taraftarıyla buluşması saat 21.00’de başlayacak.
Maç öncesi her iki takıma bakacak olursak, Yeşil-Beyazlılar şampiyon takımı bozmadan eksik bölgelere takviye yaparak güçlü bir kadro oluşturdu.

Yenilerden Stepanov sahada
Transfere şampiyonluğu son anda elinden aldığı Fenerbahçe’nin sol beki Vederson’u alarak başlayan ‘Timsah’ devamında ismi uzun süre Türk takımlarıyla anılan Federico Insua ve bir dönem Trabzonspor’da da oynamış olan Milan Stepanov’un yanı sıra Damian Steinert ve Leonel Nunez’i kadrosuna kattı. Bu transferlerden bugün sadece Vederson ve Stepanov’un oynaması beklenirken sakatlığı süren Insua kadroda yer almıyor.
Konyaspor cephesindeyse Ziya Doğan yönetiminde çoğunluğu değişen bir kadroyla sahaya çıkacak olan Yeşil-Beyazlılarda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. (Spor Servisi)


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile