Sampiyon Sporcu, Antrenmanlarina Her Yerde Her An Devam Ediyor

Sampiyon Sporcu, Antrenmanlarina Her Yerde Her An Devam Ediyor

Kütahya’nin Gediz ilçesinde Kick Boksçu Nursem Ecren Keskin, Ankara’da yapilacak olan Okullar arasi Kick Boks sampiyonasina hazirlaniyor.

22-25 Subat tarihleri arasinda Ankara’da gerçeklestirilecek olan Okullar arasi Türkiye Kick Boks sampiyonasinda Kütahya’yi temsil edecek olan Nursem Ecren Keskin, sampiyonada iyi bir derece elde edebilmek için gece gündüz demeden sokakta, evde, salonda antrenmanlara her an her yerde devam ediyor.

Gediz Kaymakami Hakan Alkan, Belediye Baskani Muharrem Akçadurak’in yogun destekleri ile Halk Egitimi Merkezi Müdürlügü bünyesinde Gediz Ilçe Gençlik Spor Müdürlügü tesislerinde Kick Boks Antrenörleri Duygu Dograyan Ocak ve Selim Ocak tarafindan verilen kurs meyvelerini vermeye basladi.

Kurs kapsaminda bu spora baslayan Nursem Ecren Keskin, geçtigimiz aylarda Kütahya’da yapilan yarismalarda Minik Kizlar kategorisinde il birincisi olarak Okullar arasi Kick Boks sampiyonasinda Kütahya’yi temsil etme hakki kazanmisti.

Konuyla ilgili konusan Gediz Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Keskin, “Ilçe Gençlik ve Spor Müdürlügümüzde Halk Egitimi Merkezi ve Gençlik Spor Bakanligi Spor Okullari kurslarinda antrenmanlarina devam eden minik sporcumuz Nursem Ecren her yerde her zaman sporla iç içe yasiyor. Antrenmanlarina tam gaz devam etmekte. Insallah Ankara’da yapilacak olan Türkiye sampiyonasindan derece ile dönecek. Kendisine inancimiz tam. Emegi geçen ve destek olan herkese tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile