Şampiyona Erken Kutlama

Şampiyona Erken Kutlama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Klasman grubunda Kütahya'yı başarıyla temsil eden TKİ Tavşanlı Linyitspor'un futbolcuları TTV ve KTV ekranlarında yayınlanan Orta Saha Programına katılarak şampiyonluk pastası kesti.
Semih Sevinç'in hazırlayıp sunduğu ve Orta Saha programının bu haftaki konukları kaptan Abdi, Mehmet Besler, Mikail Üzümcü, Hasan Yaşar ve Kemal Özyurt oldu.
Programda takım oyuncularının samimi arkadaşlığı gözlerden kaçmazken, oyuncuların tamamı Bank Asya'ya olan inançlarının tam olduğunu söyledi.
Oldukça neşeli bir ortamda gerçekleştirilen programda izleyicilerden kısa mesaj ve telefon yoluyla gelen sorulara da yanıtlar verildi. Ligin başından bu yana inançlarını hiçbir aman kaybetmediklerini ifade eden futbolcular, Linyitspor'un başarısı için büyük gayret sarfettiklerini belirttiler. Programda oyuncular, ailelerinin de her zaman yanlarında olduğunu ifade ederken, Antalya'da oynanacak maçlar için umut dolu mesajlar verdi.
Programda ayrıca Ayyıldız Pastaneleri tarafından hazırlanan şampiyonluk pastası futbolcular tarafından kesilirken, kuyumcu İsmail Alper tarafından oyunculara çiçek takdim edildi.
Öte yandan, programın sunucusu Semih Sevinç, Linyitspor'un tarihi bir fırsat yakaladığına vurgu yaptı.
Sevinç, "İlçedeki tüm kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlar takımımıza desteklerini esirgemesin. Böyle bir zamanda takımımızın yanında olunmayacak da ne zaman olunacak? Herkes bu noktada sorumluluk üstlenmeli ve elini taşın altına koymalıdır. Takımımızdan maddi ve manevi desteğin hiç eksilmemesini diliyorum" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile