Samsat'ta Seçim Sonrasi Tesekkür Ziyaretleri

Samsat'ta Seçim Sonrasi Tesekkür Ziyaretleri

Adiyaman’in Samsat AK Parti Ilçe Baskani Mustafa Firat seçim sonrasi Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a yüzde 90.06 oyla tam destek verilmesinin ardindan tesekkür ziyaretlerine basladi.

Vatandaslari evlerinde ziyaret ederek Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a yüzde 90.06 oyla destek vermelerinden dolayi tesekkür eden Firat, "Samsatlilar tesekkürün, hizmetin, sayginin en büyügüne layiktir.

Samsatlilar 2017 ve 2018 depremleri sonrasinda oldugu gibi 2023 depremi sonrasinda yapilan seçimlerde de Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a tam destek vererek sevgi ve bagliliklarini teyit ettiler. Bu basari tesadüf bir basari degildir. Halkimiz kime nasil deger verecegini çok iyi bilmektedir. Samsatlilar dik duran, temsil ve yönetim kabiliyeti yüksek dünya liderine oy vermislerdir. Cumhurbaskanimiza en yüksek oy veren ilk on ilçe arasinda olmamizdan dolayi mutluyuz, gururluyuz. Bu nedenle seçim sonrasi vatandaslarimizi tek tek ziyaret ederek tesekkür ediyoruz. Samsatlilar tesekkürün, hizmetin, sayginin en büyügüne layiktir" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile