Samsun 500 Bin Kadife Çiçegi Ile Renklendirildi

Samsun 500 Bin Kadife Çiçegi Ile Renklendirildi

Samsun Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Baskanligi ekipleri, park, bahçe, kavsak ve refüjlerde yaptigi peyzaj çalismalariyla yesil alanlari renklendiriyor. Bu kapsamda son bir buçuk ayda kentte yaklasik 500 bin kadife çiçegi fidesi toprakla bulusturuldu.

Büyüksehir Belediyesi, bir taraftan alt ve üstyapi yatirimlarini sürdürürken bir yandan da park, bahçe, kavsak ve refüjlerde yaptigi peyzaj çalismalarina devam ediyor. Ilkbaharin gelmesiyle birlikte tabiatin canlandigi bu dönemde çalismalara hiz verildi.

Çogunlugu kadin personel tarafindan olusan ekiplerle yapilan çalismalarda son bir buçuk ayda yaklasik 500 bin kadife çiçegi fidesi dikildi. Mayis ayinin sonuna dogru bitilmesi planlanan çalismalarla birlikte Samsun’da yesil alanlar rengarenk bir görünümde olmaya devam edecek.

’Daha yesil bir Samsun’ için çalistiklarini söyleyen Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Halit Dogan, “Yesil alanlarda, park ve bahçelerden trafik adalarina, refüjlere kadar birçok alanda ekiplerimiz tarafindan sehrimizin daha estetik ve daha yesil bir görünüme kavusmasi için çalismalar gerçeklestiriliyor. Çogunlugu kadin personelimiz tarafindan olusan ekiplerimizle ilkbahar döneminde peyzaj çalismalarimiz yogun olarak yapiliyor. Samsun’da mevcut yesil alanlarimizi koruyup, güzellestirip, kisi basina düsen yesil alan miktarini daha da artirmak için çalismaya devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile