Samsun Büyüksehir TEKNOFEST'te

Samsun Büyüksehir TEKNOFEST'te

Samsun Büyüksehir Belediyesi TEKNOFEST Istanbul Havacilik, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde yerini aldi. Büyüksehir’in hayata geçirdigi projeler festivalde tanitiliyor.

Dünyanin en büyük teknoloji etkinligi olan TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takimi Vakfi (T3 Vakfi) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanligi yürütücülügünde, önde gelen teknoloji sirketleri, kamu kurumlari, medya kuruluslari ve üniversitelerin de aralarinda bulundugu 72 paydasin destekleriyle Istanbul Atatürk Havalimani’nda basladi.

Korona virüsü salgini nedeniyle Saglik Bakanligi’nin yönergeleri dogrultusunda gerçeklestirilen festivale 45 bin takimda 200 binden fazla ögrenci basvurdu. Bu yil dördüncüsü gerçeklestirilen dev organizasyon, 26 Eylül’e kadar Atatürk Havalimani’nda ziyaretçilerini agirlayacak.

Samsun Büyüksehir Belediyesi de TEKNOFEST Festivali’nde yerini aldi. Akilli sehir trafik güvenligi projesinden elektrikli otobüse, Alo 153’ten, kütüphane ve kentsel dönüsüm projelerine varincaya kadar büyüksehir belediyesinin kentte hayata geçirdigi projeler ve yaptigi yatirimlar “Samsun Gelecegin Sehri” konsepti ile teknoloji festivalinde ziyaretçilere tanitiliyor. Samsun Büyüksehir Belediyesi’nin begeni toplayan projeler standini ziyaret eden yüzlerce kisi tarafindan da tam not aldi.

Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank da belediyenin standini ziyaret etti, belediyenin çalismalari ile ilgili bilgi aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile