Samsun Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan önceki sabah düzenlenen es zamanli operasyonda toplam 128 süpheli gözaltina alindi. Önceki gün ve dün Samsun Adliyesine sevk edildi süphelilerden 56’si tutuklanirken, 3 kisi ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Bugün de süphelilerden 35’i daha Samsun Adliyesine sevk edildi. Bugün sevk edilen süpheli sahislarin adliyede, geri kalanlarin da emniyette sorgularinin devam ettigi ögrenildi.
Samsun'da 128 Kisinin Gözaltina Alindigi Uyusturucu Operasyonunda Tutuklu Sayisi 56'Ya Çikti
Samsun’da 128 kisinin gözaltina alindigi uyusturucu operasyonunda adliyeye sevk edilen süphelilerden 56’si tutuklanirken, diger süphelilerinin islemlerinin devam ettigi ögrenildi.



















