Samsun'da 4 Kisinin Biçaklandigi Kavgaya 1 Tutuklama

Samsun'da 4 Kisinin Biçaklandigi Kavgaya 1 Tutuklama

Samsun’da 1’i agir 4 kisinin biçaklandigi kavgayla ilgili adliyeye sevk edilen 2 kisiden 1’i mahkemece tutuklanirken, 1 kisi ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Olay, Samsun’un Canik ilçesi 200 Evler Mahallesi’nde gece meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki grup arasinda kavga çikti. Kavgada biçakli saldiriya ugrayan H.K., F.K., F.Ö. ve E.Ç. çesitli yerlerinden yaralandi. Yaralilar, 112 ekipleri tarafindan ambulanslarla Samsun Egitim ve Arastirma Hastanesi, Gazi Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi. Yaralilardan H.K.’nin hayati tehlikesinin bulundugu ve yogun bakim servisinde tedavi altina alindigi ögrenildi. Biçaklama olayiyla ilgili E.Ç. ve yegeni R.Ç. Samsun Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Bürosu ekipleri tarafindan gözaltina alindi.

Polisteki sorgulari tamamlanan E.Ç. ve R.Ç. Samsun Adliyesine sevk edildi. Olayda kendisi de kolundan biçakla yaralanan E.Ç. çikarildigi mahkemece adli kontrol sartiyla serbest birakilirken, yegeni R.Ç. ise mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapali Cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile