Samsun'da Çadır Festival Günleri

Samsun'da Çadır Festival Günleri

Samsun'da 'İstanbul Shopingfest Çadır Festival Günleri' yüzde 80 indirimlerle hizmet vermeye başladı.


Samsun'un İlkadım ilçesi'nde bulunan Makro AVM'de 10 Ağustos 2014 pazar gününe kadar açık olacak 'İstanbul Shopingfest Çadır Festival Günleri'nde yüzde 80 indirimlerle hizmet vermeye başladı.

Haftanın her günü açık olacak olan çadırda dünya markalarının bulunduğu birçok ürün satışa sunuluyor. 4.99 liradan başlayan fiyatlarla hizmet vermeye başlayan çadır, erkekler ve bayan giyimde her yaş grubu için ürünler bulunuyor. Mont, ayakkabı, takım, şort, tişört, kapri, gömlek ve benzeri türde ürünlerin bulunduğu çadır yüzde 80 indirimle hizmet veriyor.

Hizmetleri hakkında bilgi veren Bölge Koordinatörü Ali Albayrak, "Samsun ve çevre illerden gelen vatandaşlarımızdan çadırımıza çok ilgi gördük. Bizler Samsun'u çok önemsiyoruz. Bunun için yine Samsun'da böyle bir organizasyon planladık. 10 Ağustos 2014 pazar gününe kadar açık olacak 'İstanbul Shopingfest Çadır Festival Günleri'nde çok iddialı, kaliteli ürünleri çok avantajlı fiyatlarla halkımıza sunuyoruz. Bunlara öncelik etmek bizi ayrıca da mutlu ediyor. İnşallah müşterilerimizle beraber, bu günleri daha güzel günlere taşıyacağımızı düşünüyoruz. Çadırımız sabah 11.00 ile gece 24.00 saatleri arasında hizmet veriyor" dedi.

300 metrekare alanda kurulan dev çadırda başlatılan, 'İstanbul Shopingfest Çadır Festival Günleri'ni ziyaret eden birçok vatandaş ilk günden ilgi ve rağbet gösterdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile