Samsun'da Gasp Iddiasina 1 Tutuklama

Samsun'da Gasp Iddiasina 1 Tutuklama

Samsun’da kendilerine polis süsü verip ellerinde telsizle gittikleri is yerlerinde gasp yaptiklari iddiasiyla adliyeye sevk edilen 3 kisiden 1’i mahkemece tutuklanirken, 2 kisi ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, "silahli tehdit ve nitelikli yagma" suçlari ile ilgili olarak yaptiklari çalismalarda, tespit edilen süpheli sahislarin yakalanmasi için Çarsamba sabahi il merkezinde es zamanli operasyon düzenledi.

Ellerinde telsizle gittikleri is yerlerinde sivil polis süsü vererek gasp yaptiklari iddia edilen 8 kisi yakalanarak gözaltina alindi. Gözaltina alinanlarla birlikte 1 adet kurusiki tabanca, 1 gr esrar maddesi, 2 tane sentetik uyusturucu hap, 2 adet uyusturucu kullanma aparati, 7 adet el telsizi, 1 adet tüfek, 5 adet tüfek kartusu, 30 adet tabanca mermisi ve 1 adet tabanca sarjörü ele geçirildi. Polisteki sorgulari tamamlanan 5 kisi ifadelerinin ardindan serbest birakilirken, 3 kisi ise bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Nöbetçi mahkemeye ifade veren 2 kisi adli kontrol sartiyla serbest birakilirken, Y.D. ise tutuklanarak Samsun T Tipi Kapali Cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile