Samsun'da Selin Yeni Görüntüleri Ortaya Çikti

Samsun'da Selin Yeni Görüntüleri Ortaya Çikti

Samsun’da meydana gelen selin yeni görüntüleri ortaya çikti. Cadde ve sokaklar dereye dönerken, 5 milyon lira zararin meydana geldigi alisveris merkezinin su basma ani ise güvenlik kamerasina yansidi.

Samsun’da 3 Eylül Pazar sabahi etkili olan kuvvetli saganak sele yol açti. Sehrin yüksek kesimlerinden gelen sel sulari bulvar, cadde ve sokaklari gel çevirdi, is yerlerini basti. Selden yeni görüntüler ortaya çikti.

Azgin sel sulari Ilkadim ilçesi Saitbey Mahallesi Bagdat Caddesi’nde is yerlerine büyük zarar verdi. Otoparki basan sel suyundan is yerlerinin duvarlari patladi. Bir cep telefoncu dükkanindan sel sularina kapilan telefonlar cep telefonu ile görüntülendi.

Samsunpark Alisveris Merkezi’nin(AVM) altindaki otopark giren su is yerinin içini basti ve isletme yetkililerinin verdigi bilgiye göre yaklasik 5 milyon lira zarara yol açti. Alisveris merkezini suyun basma ani ise güvenlik kameralarinca anbean kaydedildi.

Isyeri çalisanlari ve olayi üzüntü içinde anlatti. AVM Müdürü Ferit Katar ise is yerini basan sel suyunun raflardaki ürünlere büyük zarar verdigini, zararlarinin yaklasik 5 milyon lira oldugunu söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile