Samsun İncesu İskelesi onarıma alınıyor

Samsun'da Atakum'un simgelerinden olan İncesu İskelesi, bakım ve onarıma alınıyor. Atakum Belediyle Başkan Vekili Suat Hayri Erdönmez, çalışmalar tama

Samsun'da Atakum'un simgelerinden olan İncesu İskelesi, bakım ve onarıma alınıyor. Atakum Belediyle Başkan Vekili Suat Hayri Erdönmez, çalışmalar tamamlandığında hem büyüklerin hem de küçüklerin hoşuna gidecek güzel bir kompleks ortaya çıkacağını söyledi.

Atakum Belediye Başkan Vekili Suat Hayri Erdönmez, açıklamasında, yaklaşık 60 metre uzunluğundaki iskelenin zorlu kış koşulları nedeniyle bozulan ve çürüyen kısımlarının tamir ve bakımının yapılacağını, ayrıca boyanıp ışıklandırılacağını söyledi.

Başkan Vekili Erdönmez, "Kentimizi güzelleştirmek ve geliştirmek adına çalışmalarımız artan bir tempo ile sürüyor. Bu iskelemizi de turizm hedeflerimiz doğrultusunda revize ediyoruz. Bakım-onarım ve ışıklandırma çalışmaları bittiğinde, iskelenin hemen önünden başlayan 20 metrelik yolda hizmete girecek. Bu yolun başında oturma gruplarımız olacak. Onun hemen arkasında ise çocuk oyun alanı yaptık. Yani iskeleye gelen halkımız çocuklarının oynayacağı, kendilerinin oturup dinlenebileceği veya gezebilecekleri iskele, yürüyüş yolu, oturma ve oyun alanlarının da içinde olacağı bir komplekse sahip olacaklar." şeklinde konuştu.

Vekil Erdönmez, ayrıca, iskelenin şeklinin de biraz değiştirilip modern hale getirileceğini belirterek, "İskelemizin en uç noktasına çardak biçiminde bir alan yapmayı planlıyoruz. Bittiğinde halkımızın beğenisini kazanacağına eminim. Bu ve benzeri çalışmalarımız artarak sürecektir." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile