Samsun Protokolü Bayramlasti

Samsun Protokolü Bayramlasti

SAMSUN – Samsun protokolü, arefe gününde bayramlasti.

Samsun Büyüksehir Belediyesi ve Samsun Valiligi Bayramlasma Programi, Sehit Ömer Halisdemir Toplanti Salonunda bugün gerçeklesti. Aksam saatlerinde gerçeklesen törende Vali Orhan Tavli ve Baskan Halit Dogan, kamu kurum temsilcilerinin bayramini tebrik ederken, saglik ve sihhat diledi.

Törende Ihlas Haber Ajansina konusan Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Halit Dogan, “Sehrimizin protokolüyle beraber Valimiz Orhan Tavli ve Büyüksehir Belediyesi olarak herkesin bayramini tebrik ediyoruz. Bayramlar insanlarin birlestigi, sevinçlerini arttirarak paylastigi günler. Herkesin bayramini tebrik ediyorum. Allah kazasiz, belasiz bir bayram geçirmeyi nasip etsin. Trafikteki herkese dikkatli, yavas bir sekilde araç kullanmalarini tavsiye ediyorum. Gidecegimiz yere yetisiriz ama gidemezsek herkesi üzeriz. Insallah herkes trafik kurallarina saygili bir sekilde hareket ederse bayrami daha sikintisiz bir sekilde geçirmis oluruz. Insallah daha nice bayramlara saglikla, sihhatle, tüm dünya olarak baris içerisinde ulasiriz temennisiyle tüm herkesin bayramini tebrik ediyorum” dedi.

Programa ayrica CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, Samsun Garnizon Komutani Gazi Tümgeneral Davut Ala, Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, Samsun Il Jandarma Komutani Tuggeneral Mustafa Bahçepinar, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutani Tugamiral Ahmet Bahadir, Samsun Cumhuriyet Bassavcisi Mehmet Sabri Kiliç, il müdürleri ve STK temsilcileri ile çalisanlar katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile