Samsun Tabip Odası’ndan Başsağlığı

Samsun Tabip Odası’ndan Başsağlığı

Samsun Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Fatih Özkan, “Sözcüklerin boğazımızda düğüm düğüm olduğu bir gündeyiz.

Soma’da olan olaydan dolayı orada hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza baş sağlığı diliyoruz” dedi.


Tabip Odası Başkanlığı görevine yeni seçilen Doç. Dr. Fatih Özkan, Soma’da hayatını kaybeden işçiler için üzüntü duyduklarını söyledi.

Özkan, “Sözcüklerin boğazımızda düğüm düğüm olduğu bir gündeyiz. Soma’da olan olaydan dolayı orada hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar, kalanlarına ve tüm Türkiye’ye baş sağlığı diliyoruz. Üzüntümüz büyük. Böyle günlerin yaşanmamasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

Hekimlere seslenen Doç. Dr. Fatih Özkan, “Tabip Odası Başkanı olarak ben de tüm hekimlerin haklarının savunucusu olarak, demokratik haklarının savunucusu olarak gereğini yerine getirmeye çalışacağım. Samsun başta olmak üzere hekimlerimize, Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum. Tabip Odası sadece akademik alanda değil, sosyal anlamda da hekimlerin birlikte olacağı bir platform olacaktır. Bunun dışında tabi ki en önemlisi hekimlerin hakları bunları çok iyi biliyoruz. Asistan olabilir, öğretim üyesi olabilir, kamuda çalışan olabilir, aile hekimlerimiz olabilir hepsinin sorunlarının çok farkındayız. Bunların dillendirilmesi, bunların savunuculuğunu yapılması, çözüm üreticiliği noktasında, çözüm üretme çabası sürecektir” ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile