Samsun TSO'da Bayram Coskusu

Samsun TSO'da Bayram Coskusu

Samsun Ticaret ve Sanayi Odasi’nin (TSO) geleneksel Kurban Bayrami kutlamasi, çok sayida davetlinin katilimiyla gerçeklesti.

Ticaret ve Sanayi Odasi’nin Kurban Bayrami kutlama programi birlik ve beraberlik görüntülerine sahne oldu. Samsun TSO’da gerçeklestirilen bayramlasma törenine Samsun TSO Yönetim Kurulu Baskani Salih Zeki Murzioglu, Meclis Baskani Haluk Akyüz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri’nin yanisira, MÜSIAD Samsun Sube Baskani Hasan Tahsin Sengül, TFF Samsun Bölge Müdürü Haluk Tan ile birlikte çok sayida davetli katildi.

Törende Samsun TSO Yönetim Kurulu Baskani Salih Zeki Murzioglu ve Meclis Baskani Haluk Akyüz, kapida karsiladigi misafirleriyle yakindan ilgilendi.

Bayramlasma töreninde birlik ve beraberlik mesajlari veren Samsun TSO Yönetim Kurulu Baskani Salih Zeki Murzioglu, bayramlarin dayanisma, kardeslik ve karsilikli sevgi ile anlam kazandigini ifade etti.

Türk milletinin ve Islam aleminin Kurban Bayrami’ni kutlayarak, hayirlara vesile olmasini dileyen Baskan Murzioglu, "Bugün tekrar hep birlikte bir araya gelmekten gerçekten çok mutluyum. Bu vesile ile birbirimize karsi birlikteligimizin ne kadar önemli oldugunu, sevginin ve sayginin ne kadar degerli oldugunu, birlikte çalisirsak ne kadar çok basari elde edecegimizi tekrar hatirliyoruz. Toplumlari güçlü kilan, fertlerini bir arada tutan baglarin saglamligidir. Bayramlarda yogunlasan sevgi, baris ve kardeslik ortaminin daim olmasi hepimizin ortak temennisidir. Kurban Bayrami da, paylasmayi, kardesligi, dayanismayi anlatir. Özünde sevgi ve huzur vardir. Bu güzel duygulari hissedebilmek için hepimiz üzerimize düsen görevleri yerine getirebilmeli ve yakinlarimizi mutlaka hatirlamaliyiz, bunu göstermeliyiz. Çünkü bayram, paylastikça anlam kazanir, çünkü bayramlar bunun için vardir. Bu duygu ve düsüncelerle Kurban Bayrami’nin, ülkemize, büyük milletimize, Islam alemine, barisa her günkünden daha çok ihtiyaci olan bütün insanliga mutluluk, huzur ve basari getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile