Toplantida ayrica, 2022 yilinin faaliyet raporu ve kesin gelir-gider bilançosu da oy birligi ile kabul edildi. Samsun TSO Baskani Salih Zeki Murzioglu, kendilerine verdikleri destekten dolayi meclis üyelerine tesekkür etti.
Samsun TSO Meclisi, 2023 yilinin ilk meclis toplantisini Meclis Baskani Haluk Akyüz baskanliginda gerçeklestirdi. Meclis öncesi, Samsun Il Tarim ve Orman Müdürlügü Kirsal Kalkinma ve Örgütlenme Sube Müdürü Sayin Orhan Sanli, Kirsal Kalkinma Yatirimlarinin ve Tarima Dayali Ekonomik Yatirimlarin Desteklenmesi konusunda sunum yapti. Daha sonra ise, Samsun TSO Yönetim Kurulu Baskani Salih Zeki Murzioglu, iki toplanti arasinda yürüttükleri çalismalar hakkinda meclis üyelerini bilgilendirdi.
Fahri Eldemir meclisi bilgilendirdi
Murzioglu’nun konusmasinin ardindan söz alan Samsun TSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Fahri Eldemir, 2022 yilinin 31 Aralik tarihi itibariyle gerçeklesen odanin kesin gelir-gider bütçesiyle ilgili meclis üyelerine sunum yapti. Eldemir, “2022 yilinda öngördügümüz gelir bütçemiz yüzde 134 oraninda, gider giderimiz de yüzde 89 oraninda gerçeklesmis bulunmaktadir. Baska bir ifadeyle 2022 yilini tasarrufla kapattik. Bütçenin basariyla yönetilmesi konusunda gösterilen gayretlerden ve verilen destekten dolayi tesekkür ediyorum. Geçtigimiz ay tahminin olarak paylastigimiz 2023 yili bütçemizi de sizlerin de destegi ile verimli bir sekilde tamamlanmasini temenni ediyorum” dedi.
Murzioglu tesekkür etti
Daha sonra ise, meclise sunulan 2022 yilinin 31 Aralik tarihi itibariyle gerçeklesen odanin kesin gelir-gider bütçesi ve faaliyet raporu oy birligi ile kabul edildi. Meclis ayrica, yönetim kurulu 2022 yili faaliyetlerini de oy birligi ile ibra etti. Tekrar söz alan Samsun TSO Yönetim Kurulu Baskani Salih Zeki Murzioglu, “Oda olarak ortaya koydugumuz hedeflerin gerçeklesmesi noktasinda, faaliyetlerimizin yürütülmesinde gösterdiginiz destek ve güven için tesekkür ediyorum. Odamizin basari grafigini yükseltmek, çalisma alanlarini zenginlestirmek adina sizlerden gelecek her türlü görüs, öneri ve elestiriye açik oldugumuzu ifade etmek isterim. Bu vesileyle göstermis oldugunuz güvene ve destege tekrar tesekkür ediyor, 2023 yilinin camiamiz adina basarili bir yil olmasini en içten duygularimla temenni ediyorum” diye konustu.
Samsunspor için destek istedi
Konusmalarin ardindan Meclis Baskani Haluk Akyüz, önümüzdeki pazartesi günü Erzurumspor’la karsilasacak olan Samsunspor için meclis üyelerinden destek istedi. Meclis, diger gündem maddelerinin görüsülüp karara baglanmasinin ardindan sona erdi.
Samsun TSO'da Yönetim Kurulu Faaliyetleri Ibra Edildi
Samsun Ticaret ve Sanayi Odasi (TSO) ocak ayi meclis toplantisinda 2022 yili yönetim kurulu faaliyetleri oy birligi ile ibra edildi.



















