Samsun Valisi Aksoy görevine başladı

Mersin Valiliği görevinden 'valiler kararnamesi' ile Samsun'a atanan Hüseyin Aksoy görevine başladı. Vali Aksoy için valilik önünde karşılama töreni d

  Mersin Valiliği görevinden ' valiler kararnamesi ' ile Samsun ' a atanan Hüseyin Aksoy görevine başladı . Vali Aksoy için valilik önünde karşılama töreni düzenlendi . Daire amirleri tarafından karşılanan Aksoy , daha sonra makamına geçti . Vali Aksoy , Samsun ' u bölge itibariyle iyi tanımanın ötesinde burada valilik yapacak olmanın kendisi ve eşi için ayrı bir önem taşıdığını söyledi .

Samsun ' da 1985-1991 yılları arasında valilik yapan Erdoğan Cebeci ' nin kayınpederi olduğunu belirten Aksoy , " Erdoğan Cebeci ' nin valilik yaptığı ilde 19 yıl sonra damadı olarak benim de valilik yapacak olmam bizi ayrıca gururlandırıyor . " dedi .

Samsun ' u her alanda daha iyi bir yere taşımak , devam eden projeleri tamamlamak için çalışacağını kaydeden Aksoy , " Muğla ve Mersin valiliğim dönemlerinde turizm alanındaki projelere ciddi ağırlık verdim . Samsun ' da mevcut projelerin yanında turizmin kalkınması için ayrıca bir gayret göstereceğim . Kısaca Samsun ' da kalıcı hizmetlerin hayata geçirilmesi için üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağım . " diye konuştu .

Aksoy , 13 Mayıs 2010 ' da Valiler Kararnamesi ' nin Resmi Gazete ' de yayınlanması ile Mersin Valiliği ' nden Samsun ' a atanmıştı .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile