Samsun Ve Ordu'da Siddetli Yagis Uyarisi

Samsun Ve Ordu'da Siddetli Yagis Uyarisi

Meteoroloji Genel Müdürlügü, 24 Temmuz Cumartesi günü Samsun’un bazi bölgelerinde ve Ordu çevresinde yer yer çok kuvvetli yagis beklendigini bildirerek, vatandaslari yasanabilecek olumsuzluklara karsi uyardi.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlügü Bölge Tahmin ve Uyari Merkezinden yapilan açiklamada, Samsun’un dogusu ve Ordu çevrelerinde yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m2) saganak ve gökgürültülü yagis beklendigi belirtildi. Açiklamada, "Salipazari, Ayvacik, Terme, Çarsamba, Tekkeköy, Asarcik ve Ordu çevrelerinde beklenen kuvvetli, yer yer çok kuvvetli saganak ve gökgürültülü saganak yagis beklendiginden ani sel, su baskini, ulasimda aksamalar, heyelan ve yildirim gibi olumsuzluklara karsi dikkatli ve tedbirli olunmalidir" denildi.

Samsun Valiliginin resmi sosyal medya hesabindan yapilan açiklamada ise su ifadelere yer verildi:

"Meteoroloji Genel Müdürlügünün son degerlendirmesine göre 24 Temmuz Cumartesi günü 00.00-23.00 saatleri arasinda Çarsamba, Salipazari, Tekkeköy, Terme ve Ayvacik ilçelerimizde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli yagis beklendiginden muhtemel olumsuzluklara karsi tedbirli olunmalidir."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile