Samsundaki KYK Yurtlari Hazir

Samsundaki KYK Yurtlari Hazir

Samsun Gençlik ve Spor Il Müdürü Feyzullah Dereci, Samsun’daki yurtlarin tamaminin yeni egitim-ögretim yilina hazir oldugunu belirtti.

Üniversite tercih sonuçlarinin açiklanmasinin ardindan, KYK yurt basvurularinin ne zaman yapilacagi merak konusu olurken, Samsun’daki yurt kapasitesinin yeterli olup olmadigi ve yurtlarin egitim-ögretim yilina hazir olup olmadigi gibi sorular da gündeme geldi. Il Müdürü Feyzullah Dereci, "Geçen sene oldugu gibi bu sene de hiçbir ögrencimiz açikta kalmayacak" dedi.



"Yurtlarimiz hazir"

Samsun’daki tüm yurtlarin hazir oldugunu belirten Il Müdürü Feyzullah Dereci, "Samsun’daki yurt kapasitemizi gelistiriyoruz. Bu sene açacagimiz yeni yurtlarimiz var. Ana kampüste yer alan, 2 bin 700 kisilik yeni bir yurdumuz bulunuyor. Insallah, geçen sene oldugu gibi bu sene de hiçbir ögrencimizi yurtsuz birakmayacagiz. Bu yil yeni hizmete açacagimiz 2 bin 700 kisilik yurdumuzun adi Fatma Çavus Kiz Ögrenci Yurdu. Samsun’daki yurtlarimizin tamami hazir ve ögrencilerimizi bekliyor durumda. Temizlikleri yapilmis durumda" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile