Sanat Ve Doga, Bu Kampta Bir Araya Geldi

Sanat Ve Doga, Bu Kampta Bir Araya Geldi

Tepebasi Belediyesi tarafindan gerçeklestirilen Sanat Kampi’na katilan vatandaslar, resim atölyesinden ahsap boyamaya, karikatür atölyesinden tiyatro gösterisine kadar sanat ve doga ile iç içe 2 gün geçirdi.

Eskisehir Toplum ve Sanat Dernegi (ETOS) ve Dario Fo Eskisehir’in katkilariyla düzenlenen Sanat Kampi, yaklasik 250 kisinin katilimi ile gerçeklestirildi.

Kizilay Hasirca Kamp Alani’nda düzenlenen Sanat Kampi’nda; kitap takas etkinligi, fotografçilik atölyesi, resim atölyesi, tiyatro gösterisi, karikatür atölyesi, seramik atölyesi, yenilikçi fikirler atölyesi, tiyatro atölyesi ve ahsap boyama atölyesi etkinlikleri düzenlendi.



“Bu salgin bize sokaga çikmanin ne kadar kiymetli oldugunu, sosyallesmenin degerini ögretti”

Etkinlik alanina gelen Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç, ilk olarak boya atölyesini ziyaret etti. Daha sonra kamp alaninda vatandaslarla sohbet eden Baskan Ataç, korona virüsün etkilerinin azalmasi ile sosyal etkinliklerin yeniden baslamasini degerlendirdi. Baskan Ataç, “Ben olaylara bir madalyon gibi bakarim, bir mat bir de parlak yüzü vardir. Pandeminin mat yüzünü zaten biliyoruz. Parlak yüzü ise bu salgin bize sokaga çikmanin ne kadar kiymetli oldugunu, sosyallesmenin degerini ögretti. Vatandas olarak bu parlak tarafi iyi kavramamiz lazim sagligimizin kiymetini bilelim. Sevgili dostlar, ben de buraya geldigime o kadar mutlu oldum ki en son çocuklugumda gelmistim, bir de simdi geldim. Binalar yapilmis ama doganin güzelligi hala duruyor ve de siz su anda keyfini çikariyorsunuz. Aksam yattiginizda altinizdaki topragin, esen rüzgarin, ekosistemin kiymetini bileceksiniz. Biz diyoruz ki bu güzelliklere bundan sonra da devam edelim ve buralara sahip çikalim, keyfini sürelim. Mutlu, saglikli, huzurlu günler diliyorum, hepinizi çok seviyorum” dedi.

4 kilometrelik yürüyüs etkinligi ile sona eren kampa katilan vatandaslar da Tepebasi Belediyesi’ne tesekkürlerini iletti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile