Sanat Ve Tatilin Bir Arada Oldugu Otel Bodrum'un Göz Bebegi Oldu

Sanat Ve Tatilin Bir Arada Oldugu Otel Bodrum'un Göz Bebegi Oldu

Turizm cenneti Bodrum’da 2021 Temmuz ayinda açilan MGallery The Bodrum Yalikavak, yerli ve yabanci turistlerin gözde oteli oldu. Accor Grubu’nun premium otel markalarindan olan turizm tesisi Bodrum’da yapilan en lüks oteller arasina girmenin yani sira konsepti ve kalitesiyle de adindan söz ettirmeyi basardi.



MGallery The Bodrum geçtigimiz yil Temmuz ‘da kapilarini açmisti.97 oda, 34 süit, 64 delüks odadan olusan otel kaliteli hizmet anlayisi ile öne çikiyor. 35 metrekareden baslayan odalarda misafirlerin rahat ve huzurlu bir tatil yapmasi için her detay ayrintili bir sekilde düsünüldü. Yalikavak semtinde, Küdür mevkiinde 13 dönüm araziye yapilan otelin sahili ise göz kamastiriyor. Otelin içerisinde bulunan yüzlerce sanat eseri ise sanat severlerini ilgi odagi oluyor. Bir birinden ünlü sanatçilarin eserleri lobiden sahile kadar otelin farkli mekanlarinda sergileniyor. Simdiden sari semsiyeleri ve özel kum plaji ile çevre sakinlerinin de odak noktasi oldu. Kalite ve sanatin bir arada oldugu otelin doluluk orani yüzde 80’leri buldugu ögrenildi.

Otelin Yönetim Kurulu Baskani Murat Delibalta otellerinin turizm sektöründe kaliteyi en üst düzeye çikarmaya çalistiklarini ifade ederek “ Geçtigimiz yil açtik otelimizi, hem otelimizi hem de ülkemizi temsil ediyoruz. Bu bilinçle hareket ederek Otelimizin standartlarini, servisden yemeklere kadar en üst seviyede tutuyoruz. Misafirlerimize unutulmaz anlar yasatmak amaci ile doga ve sanatla iç içe, huzurlu tatil sunuyoruz” dedi.



Otel yiyecek içecek konusunda da iddiali. Bu yaz için olusturulan yeni menü de, Asya mutfagindan seçkilerin yaninda, yerel tatlar, odun firindan çikan pizza ve pideler, hem konaklayanlara hem de civar sakinlerine genis seçenekler sunuyor.

Otelin ana restauranti Bohemy Yalikavak’ta, essiz kusbakisi manzarasinda keyifli sohbetler esliginde lezzetli yemeklerin tadina bakilabiliyor. Sahilde ki Beach restaurant da ise gün boyu denize sifir farkli tadimlar yapilabiliyor. Misafirler, gün batimlarinda otele özgü kokteyleri deneyebilecekken, bu yaz Yalikavak sakinleri de günlük veya aylik üyelik ile hem plajdan ve hem de otelin genis spasindan faydalanabilecek.

Sezondan umutlular

Yaz sezonunu açtiklarini belirten Delibalta “Geçtigimiz yil sezonun geç açmamiza ragmen iyi bir ivme yakaladik. Bu yil hem tavsiye üzerine gelenler hem de otelimizin konseptini fark edip gelenler oluyor. Su anda çok yogun bir talep var. Ekim sonuna kadar çok iyi bir sezon yakalayacagimizi düsünüyorum” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile