Sanata Dönüsen Çelik Sivas'ta Sanatseverlerle Bulusuyor

Sanata Dönüsen Çelik Sivas'ta Sanatseverlerle Bulusuyor

Erdemir Maden, Erdemir’in bu yil 6’ncisini düzenledigi Çelik ve Yasam Heykel Yarismasi sergisini Sivas Divrigi’ye tasidi. Yarismada kazanan ve sergilemeye deger bulunan eserler Istanbul, Karadeniz Eregli ve Iskenderun’un ardindan 18-24 Ekim tarihleri arasinda Abdullah Pasa Konagi’nda gezilebilecek.

Türkiye’nin ilk ve tek demir cevheri peletleme tesisi Erdemir Maden, kuruldugu günden bu yana sirketin faaliyet gösterdigi Sivas Divrigi’deki sosyal ve kültürel çalismalara katkisini sürdürüyor. Erdemir’in düzenledigi 6. Çelik ve Yasam Heykel Yarismasi’nda ödül almaya ve sergilenmeye deger bulunan 35 eser, Istanbul Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen açilis sergisinin ardindan OYAK’in Maden Metalürji sirketlerinin bulundugu bölgelerden Karadeniz Eregli ve Iskenderun’da sanatseverlerle bulustu. Sergi, Erdemir Maden’in tesislerinin bulundugu Divrigi’de 18 - 24 Ekim tarihleri arasinda Abdullah Pasa Konagi’nda gezilebilecek.

Erdemir Maden ev sahipliginde gerçeklesen 6. Çelik ve Yasam Heykel Yarismasi Sergisi, Divrigi Belediye Baskani Hayati Gök ve Erdemir Maden Genel Müdürü Halil Yildirim ve ilçe protokolünden önemli isimlerin katildigi açilis töreniyle kapilarini açti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile