Sanatçı Mustafa Özarslan Birlik Mesajı Verdi

Sanatçı Mustafa Özarslan Birlik Mesajı Verdi

Hayırsever Berin Yurdakoş'un katkıları ve Güzel Kars’ı Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği’nce organize edilen “Toplu Sünnet Şöleni”de sahne alan sanatçı Mustafa Özarslan, Türkiye’nin çok zor dönemden geçtiğini belirterek birlik, beraberlik mesajları verdi.

Ünlü sanatçı Mustafa Özarslan konser öncesinde yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajları vererek, herkesi bir olmaya çağırdı. Sanatçı Özarslan, “Ulusal Barışın bozulmaya çalışıldığı bir dönem. İnsanların birbiriyle bu anlamda çok gergin günler geçirdiği ve huzursuzluk yaratılmaya çalışılan günlerde bu tür etkinlikler insanları bir araya getiriyor. Daha sıcak, daha samimi, daha dost ortamlar yaratıyor. O tarafıyla da çok önemli. Bunun için emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kars’ta toplu sünnet şöleninde şehir stadyumunda sahneye çıkan sanatçı Mustafa Özarslan, soğuk ve yağmurlu havaya rağmen seslendirdiği bir birinden güzel eserlerle sevenlerini coşturdu. Mustafa Özarslan’ın seslendirdiği türkülere eşlik eden Karslılar, havanın yağışlı ve soğuk olmasına aldırış etmeden halay çekip oynadılar.

Gece geç saatlere kadar süren konserde Karslılılar soğuk ve yağmura rağmen gönüllerince eğlenme fırsatı buldular. Gece hava fişek gösterisiyle sona erdi.

Sanatçı Mustafa Özarslan, sahne inişinde hayranlarının akınına uğradı. Sanatçı ile resim çektirmek isteyen hayranları adeta birbiriyle yarıştı. Hemen hemen herkes ile resim çektiren Özarslan, daha sonra dinlenmek üzere oteline gitti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile