Sanatçı Öğrenciler
Bankkart Okula Dönüş Kampanyası

Sanatçı Öğrenciler

Düzce Arsal Anadolu Lisesi öğrencileri yılsonu sergisi için hazırladıkları eserleri Düzcelilerle buluşturdular. Sergideki resimler beğeni gördü.

Eğitim öğretim döneminin son günlerinde okulların yılsonu etkinlikleri devam ediyor. Arsal Anadolu Lisesi de alışveriş merkezinde bir sergi düzenledi.

Sergide öğrenciler bir yıl boyunca yaptıkları eserleri sergilerken, öğrencilerin büyük emek harcadığı resimler beğeni topladı.

Sergiyi gezen ve öğrencilerden eserleri hakkında bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, öğrencilerin resimlerde iç dünyalarını yansıttıklarını belirtti.

Boş zamanların gençler için önemli olduğunu işaret eden Yurtman “Öğrencilerin dış görünüşü bazen bizi yanıltabilir, ama resim onun iç dünyasını yansıttığından, daha iyi tanımamıza vesile oluyor. Boş zaman özellikle gençlerimiz için çok tehlikelidir. Boş vakitlerini böylesi yararlı bir faaliyetle dolduran öğrencilerimiz hem kendini dinlendiriyor hem de boş zaman bırakmamış oluyor” dedi.

Bankkart Okula Dönüş Kampanyası
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile